Volkskeuken

Kom eens af naar de ACA Volkskeuken in Antwerpen! Elke vierde vrijdag van de maand koken wij een heerlijke vegan maaltijd in de Peperfabriek. De volkskeukens vinden altijd plaats in de Breughelstraat 31, vanaf 19u00.

Iedereen die mee eet mag een vrije bijdrage geven, maar dat is zeker niet verplicht. Wie het even moeilijk heeft eet gratis bij ons. Eten is tenslotte een basisrecht.

ACA Volkskeuken in antwerpen: vegan curry, rijst en groenten

 Eten & Drinken 

Het eten is altijd 100% vegan, een glutenvrije optie is beschikbaar op aanvraag. Hou onze socials in de gaten om te zien wat de pot deze maand schaft! Het eten is nooit saai! We koken iedere maand een ander recept, van Vol au vent met frietjes tot Thaise curry. Er is ook altijd gratis water en een bar met democratische prijzen voorzien.

Gezellig en sociaal

Een volkskeuken draait niet alleen om het eten maar ook om de sociale gelegenheid! Het ideale moment om je vrienden te ontmoeten of nieuwe mensen te leren kennen! Na het eten is er tijd voor een drankje, een gezellige bordspelletje of een discussie over hoe we de wereld een betere plaats kunnen maken. Voor ieder wat wils!

Solidariteit in moeilijke tijden

Het leven wordt steeds duurder… Veel mensen komen maar moeilijk rond en daar hoeft niemand zich toch voor te schamen? Ken je nog mensen die een heerlijke gratis maaltijd kunnen gebruiken? Laat het hen zeker weten, en neem ze mee! Vaak zijn er veel overschotten en kan je ook meerdere porties meenemen naar huis!

Mee helpen?

Heb je zelf zin om eens mee te helpen? Hulp is altijd meer dan welkom! Laat het ons weten via een berichtje of spreek iemand aan achter de bar.

Onze volkskeuken in Antwerpen is open voor iedereen ongeacht gender, afkomst en overtuiging.